person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul
Kalite ve Ev Taşımacılığı
Ev taşımacılığında kalite olmazsa olmaz unsurdur. Bu durum değişmeyen bir gerçektir. Ancak kaliteden kasıt nedir diye bakılacak olursa, memnuniyete giden yolun en iyi şekilde tertip edilmesi denilebilir. Müşteri olarak ev-eşya taşımacılığında kişisel taşımacılık bir tarafa bırakılırsa nakliye firmalarıyla çalışıldığı için bu husustan konuya bakmak gerekir. İyi bir nakliye, kaliteli taşımacılık, uygun taşıma, garantili işlem, sağlam iş gibi terimlerin vurgulanmasına kısaca nitelik denilebilir. Ev - ofis taşımacılığında ise nitelik bu ve benzeri bütün unsurların ev-ofis sahibine, müşteri olan bizlere en iyi şekilde hitap etmesi, bizlerin memnuniyetinin göz önünde bulundurulması demektir. 

3 Soruda kaliteli-nitelikli nakliye firmasını tespit etmeniz yollarına bakalım. 

1 - İyi, Kaliteli-Nitelikli Nakliye Firmasının Olmazsa Olmazı Nelerdir? 

En iyi firma, işini seven ve hakkıyla yerine getirendir. Kaliteli nakliye firmaları da işinin ve üyelerinin memnuniyetini düşünmelidirler. Bütün nakliye firmalarında mutlaka K3 Yetkili Belgesinin olup olmadığı sorgulanmalıdır. Aşağıdaki unsurların iyi nakliye firmasında olması gerekiyor; 
  1. K3 Belgesi
  2. Araçların il dışına çıkma yetkisi ve prosedürel bakımlarının yapılmış olması.
  3. ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1258 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

Nakliye Firmaları Hakkındaki Şikayetler
Öncelikle kimse istemez ev-ofis taşımacılığının sonrasında mağdur olmayı. Böyle bir mağduriyetin telafisi de mümkün olamamaktadır. Bu yüzden ev-ofis taşımacılığında nakliye firması önemli. Bu hususta ilgili firma hakkında şikayet ve yorumlara bakmak gerekiyor. "Şikayet Var.com" sitesi bu hususta bir hayli bilinir oldu. 

"Kullanıcı Şikayetleri Önemlidir."

  1. Eviniz eşyalarını emanet edeceğiniz nakliye firmalarını öncelikle İnternette araştırın. 
  2. Resmi sitesini ve Facebook ağını kontrol edin. 
  3. Şikayet Var.com sitesinde firma ve hizmetlerine ilişkin şikayetlere göz atın.
  4. Forum ve nakliye rehberi sitelerinde firmaya ait yorumları okuyun. 
Tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak evinizin eşyalarını emanet edin. 

"Şikayet var" sitesi gerçek manada kullanıcıların şikayetlerini bir arada sunduğu platformdur. Mutlaka nakliye firmaları hakkında şikayet olup olmadığı incelenmeli ve yorumlar okunmalıdır. Bir kez daha düşünmemize yardımcı olacaktır. 
 
... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1403 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-03-21

Erzurum'da Nakliyat
Erzurum Nakliyat, denildiğinde akla gelen nitekim Erzurum nakliye şirketleridir. Ancak aslında bu şekilde bir tabir de kabul edilir olmasa da toplumumuzda kabul görmüştür. 

Erzurum Nakliyat demek aslında Erzurum'un karlı yollarında hızla, güvenle ve emniyetle ev, ofis taşımacılığı demektir. Soğuk hava şartlarına meydan okumak demek olmalı Erzurum Nakliyat. 

Doğudan batıya tüm Türkiye'de ihtiyaç duyulmaktadır elbetteki ev, iş, ofis vb. eşya taşımacılığı. Ancak önemli olan ne ve nelere dikkat edilmesidir. Bu konuyu ele alacak olursak, şu unsurlara dikkat etmeliyiz;
  1. Erzurum, soğuk ve zorlu hava şartlarına sahiptir. Dolayısıyla kışın da taşında ihtiyacı doğabilmektedir. Özellikle şehir dışına taşınırken bu unsur göz önünde bulundurulmalıdır. 
  2. Erzurum Nakliyat unsurları dikkate alınırken mutlaka hız, emniyet ve kalite unutulmamalıdır.
  3. Bütün nakliye durumlarında olduğu gibi, ev taşımacılığında firmanın yetkili belgelerinin, özellikle K3 gibi belgelerinin olup olmadığına bakılmalıdır. 
  4. "Hız mı, emniyet mi yoksa hasarsız yerinde teslimat mı?" sorularına yanıt aramak gerekirse, "Tümüne olması gerektiği gibi" yanıtı uygun olacaktır. Hiç biri ayrı olmayıp, bir bütün olarak düşünülmeli ve bir ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1456 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-03-19

Nakliye Nedir?

Nakliye Nedir? 

Nakliye, herhangi bir eşyanın bir yerden bir yere taşınması demektir. Nakliye işlemi ilk insanlardan buyana devam eden bir işlemdir. Sözcük kökeni Arapça olup, Türkçeye de girmiş ve etkin kullanılan bir kelimedir. Öz Türkçesi taşımacılıktır. Nakliye-taşımacılık işlemi araçlar ve vasıtalarla yapılmıştır ki, göçebe topluluklar  yanlarında taşıdıkları eşyalarla bu işlemi başlatmıştır. Atlı binek, araç ve derken zamanla modern araç ve gereçlerle bu işlem devam etmektedir. Asansörlü taşımacılık, hızlı ve güvenli taşımacılık ve hatta sigortalı özel taşımacılık gibi seçeneklerle sunulmaya başlanan ayrı bir hizmet ve iş alanı olmuştur. Öz çatlılar nakliyat da bu hususta birçok avantajlı durum ve hizmetle meslektaşlarına örnek olmaktadır. 
İlk zamanlar kara taşımacılığı olarak başlayan, sonra deniz ve ardından hava taşımacılığı olarak devam eden nakliyat hizmeti an itibarıyla demir yolu nakliyesi gibi ayrı imkanlar sunmaktadır. Teknolojiye paralel olarak gelişen nadide sektörlerdendir. Erzurum Evden Eve Taşımacılıkta öncü olan Öz Çatlılar Nakliyat da bu hususta tüm olanakları göz önünde bulundurmaktadır. 

Parsiyel Nakliye Nedir?

Parsiyel nakliye demek, en az iki farklı firma ya da bireyin ürün ve mallarının bir nakliye aracıyla taşınması demektir. Bu işlem ka ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1995 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-02-01

Erzurum Evden Eve Asansörlü Ev Taşımacılığı
Taşımacılıkta farklılık güzeldir. Anca biz, farklılık değil, farkındalık yaratma çabasındayız. Tüm Erzurum ve doğudan batıya bütün Türkiye'de evden eve asansörlü, şehir içi ve şehir dışı taşımacılıkta kaliteli, hızlı ve güvenli taşımacılığın farkındalığı için çaba sarf ediyoruz. 

Plandöken dağının beyaz örtüsüne yaraşır biçimde kaliteli, özgün bir ev taşımacılığı sunarak müşterilerimize memnuniyet, meslektaşlarımıza da ilham kaynağı oluşturmayı başarıyoruz. Erzurum'da bir ilki de değil, özgün ilkeleri oluşturmanın kıvancını yaşıyoruz. Küçük çapta dev projelere imza atıyoruz. 

Gelişen modern dünyamızda birbirinden farklı devasa projelere örnek, müşteri ihtiyaçlarına yerinde çözümler sunmayı gaye ediniyoruz. Olmazsa olmazlar arasına girmek gibi bir çabamız da yok. Bizim gayemiz, müşterilerimize, hemşehri ve vatandaşlarımıza olmazsa olmaz olan hizmeti sunmaktır. 

Gelişen zaman diliminde gerek İnternet, mobil ve teknoloji, gerek ekipman, eleman ve taşıma organlarıyla en iyi hizmeti sunmaya hazırlık yapıyoruz. Yakın zamanda doğudan parlayan taşımacılığın ilk ve tek yıldızı olmayı hedefliyor ve bu uğurda tüm meslektaşlarımıza, taşımacılık tarihine ilkleri kazandırmayı planlıyoruz. Bu hususta bize gerek devlet, gerek personel ve ekipman ve de web-taşıma hususunda destek verenlere de teşekkürü bir borç biliriz. 

Hep beraber hızlı ve kaliteli taşımacılığa doğru...  ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1258 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-28

Depolama Nedir?

Depolama, belirli bir nokta veya noktalardan gelen ürün, mal ve yüklerin teslim alınarak belirli bir süre korunması, belirli bir nokta veya noktalara gönderilmek üzere hazırlanması işlemine denilir. Depolama süresinin uzunluğu depoları farklılaştırmakta ve ulaşım süresi uzun olan alanlara depo, kısa olanlara ise dağıtım merkezi denilmektedir. Diğer tabirle "Distribütör Merkezi" (Distribution Centre), daha da kısaltmak gerekirse "Aktarım Merkezi" denilir. 
Depolama esasında kontrol, teslim alma, yerleştirme, sayım yapma, toplama ve toparlama, kontrol ve akabinde gönderim safhasını, bu doğrultuda bu tür faaliyetleri kapsamaktadır. 

 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2028 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-28

Kış Mevsimi Evden Eve Nakliyat ve Asansörlü - Güvenli Taşımacılık
Yaz - Kış fark etmeksizin ev, ofis ve özel eşya taşımacılığı devam etmektedir. Bu mevsimler içinde özellikle kış aylarında özveri ve güvenli taşımacılık gerekmektedir. Bu hususta ise Erzurum'un gözde taşımacılık firmalarından olduğu birçok memnun müşteri ve benzer firma tarafından kanıtlanmış, kabul görmüştür. "Erzurum Öz Çatlılar Evden Eve Asansörlü Güvenli Taşımacılık" olarak tüm bu taşımacılığı K3 belgesinin güvencesi ve güvenli araçlarla sağlamayı başarmaktadır. Bizler, tüm müşterilerimizin eşyalarını taşınabilir bir mal olarak görmüyor, en kıymetli emanetimiz olarak görüyoruz. Bu hususta da vaatlerlden öte icraatlarla başarımızı kanıtlıyoruz. 

 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1278 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-25

Depolama Hakkında
Depolama, belirli nokta/noktalardan gelen ürün veya yüklerin teslim alındığı, belirti bir süre korunup belli bir noktaya gönderilmek üzere hazırlanması süreci ve işlevidir. Depolama sürecinin uzunluğu depoları çeşitlendirmektedir. Depolama sürecinin uzun olduğu yerlere depo denilmekteyken, süre kısaldıkça bu benzeri yerlere de dağıtım merkezi denilmektedir. Daha da kısaldıkça aktarma merkezi olarak nitelendirilir. Depolama esas olarak kontrol, teslim alma, yerleştirme, sayım, toplama, kontrol ve gönderme işlemlerini kapsamaktadır. 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1343 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2016-10-16

Evden Eve Nakliyat Nedir?
Evden eve nakliyat, eşya taşımacılığının bel kemiği olarak nitelendirilen temel hizmetidir. Evden eve nakliyat mantığı son dönemde modernleşmiş olup, eski geleneksel usullerle ev taşımacılığının tarihe karıştığının göstergesi olduğu söylenebilir. Gelişmekte olan teknoloji ve kitleler arası oluşan arz-talep olgusu doğrultusunda oluşmuş nitelikli bir sektördür. Nakliyecilik sektöründe farklı bir boyut kazanmıştır.

Evde mevcut bütün eşya ve gereçlerin uzmanlıkla toparlanıp, usulünce ambalajlanarak istiflenmesi ve akabinde güvenli bir biçimde nakliye araçlarıyla yeni mekanlara ilgili eşyaların taşınıp, yerleştirilmesi işlevine evden eve nakliyat denilir. Nakliye firmalarının temel hizmetlerindendir. Evden eve taşımacılıkta ambalajlama, araçlara aktarım ve istifleme, yol güvenliği ve yeni mekana aktarımı oldukça özen ve önem gerektirir. Bu hususta her zaman profesyonel nakliyat firmalarıyla çalışılmalıdır. 

Evden eve nakliyatta asansörlü taşımacılığın önemi büyüktür. Özellikle asansör bulunamayan üst kat daireler için hem hızlı, hem kolay ve hem de güvenli taşımacılık sunar. Bu hususta ise uzman ekip tercih edilmelidir. İstanbul'dan Erzurum'a, Iğdır'dan Edirne'ye kadar birçok firma vardır bu hususta hizmet sunan. Ancak Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat gibi seçkin ve deneyimli firmalar tercih edilmelidir. 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2184 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2016-10-13

K1 - K2 K 3 Yetkili Belgesi Hakkında

K Yetkili Belgesi Hakkında

Yurt içi eşya taşımacılığını icra eden gerçek ve tüzel kişilere verilmekte olan yetkili belgesidir. Taşıma şekline göre türleri bulunur. K1, K2, K3 gibi türleri mevcuttur. 

K1 Yetkili Belgesi Hakkında Önemli Bilgiler

Bu ilgili belge, ticari amaçla eşya taşımacılığı yapmakta olanlara verilir. 75 ton taşıma kapasitesi, şahıslar için 25 ton kapasite şartı uygulanır. K1 yetkili belgesiyle (İl içi) ticari amaçlı kamyonetlerle taşıma yapılır.   ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1971 | Ekleyen: admin | Tarih: 2016-10-10

« 1 2 3 4 5 6 »