person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul
Nakliye İşi Yapmak İstiyorum

“Param olsa nakliye işi yapmak isterdim.”

Şayet küçük ama kazançlı bir iş kurma niyetiniz varsa sizlere nakliye işi yapmanın çok mantıklı ve faydalı olacağını söyleyebiliriz.

İşte daha fazla bilgi ve detay: Nakliye İşi Yapmak

...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1030 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2019-10-02

Erzurum Özçatlılar Evden Eve Nakliyat Google Haritalarda
Erzurum'un Nakliyecilik hizmetinde birçok ilke imza atan ve birçok yeniliğe öncülük yapan Erzurum Özçatlılar Evden Eve Asansörlü Nakliye Firmamız, artık Google Haritalarda. Yakın zamanda Yandex, Bing ve Rastgelelik gibi farklı haritalarda da yer alacaktır. 

Doğuanadolu Evden Eve Nakliyecilikte bir numara nakliyecilik anlayışı kapsamında bilindik nakliyecilikten farklı hizmetler sunmayı başardık. Yalnızca nakliye portallarına telefon numarası bırakarak tanınma yöntemlerinden uzağız. Resmi Websitemiz, Blog sayfamız, Rastgelelik Desk panelimi, RSS Ağımız ve Facebook - Google+ - Linkedin gibi sosyal medya hesaplarımızla hizmete devam ediyoruz. 81 İlde hizmet veren nakliyeci meslektaşlarımızdan farklı olarak Nakliye Terimleri Sözlüğü, Nakliye Arama Motoru, Nakliye Bul Platform Uygulaması ve Açılış Sayfası gibi hizmetleri online olarak sunuyoruz. 

K3 Belgemizle profesyonel nakliyeciliği yapmakta ve tüm müşterilerimizden memnuniyetlerine ilişkin geri dönüşler almaktayız. Ulaşılabilir olmanın ve hakkımızda bilgilerin güncel biçimde günümüz dünyası olan sanal alemde varlığının gücünden haberdarız. Birçok nakliyecinin aksine İnternette var olmanın gücünün farkında olarak varlığımıza devam edeceğiz. 

Müşterilerimizden gelen geri bildirimlerden ötürü tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1061 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-12-01

Türkiye'de Nakliyeci İnternet Sitesi Sorunu
Türkiye'de sayısı tespit edilemeyecek düzeyde nakliyeci ve nakliye firması bulunuyor. Ancak yaptığımız araştırma neticesinde ne yazık ki, nakliyecilik 3 farklı şema içerisine sıkışmış ve kurtarılması gereken bir hazin durum gibi. 
1 - Yerel-Şehiriçi Bilinmezler: Belli bir şehir içerisinde sadece kamyon üzeri reklam ve telefonla çalışma sürdürenler. 
2 - Tüm Ülkeye Dallananlar: Genellikle İstanbul, Ankara, Antalya, Erzurum, Diyarbakır ve İzmir gibi büyük kentlerde merkezleri kurulmuş, İnternet siteleri mevcut olan ve tüm illerin potansiyelini almaya çalışanlar.
3 - Uluslararası Çalışanlar: Barsan, Mars, Ekol, DSL gibi yurtdışına büyük ölçekli nakliye hizmeti sunanlar. 

Bu üç şemadan en önemli ve karma bir soruna dönüşen Evden Eve Nakliyecilik ise 1. ve 2. şemayı kapsamaktadır. Ne yazık ki yerel nakliyeciler, İnternet gibi dev platformlara henüz geçmeye pek niyetli görünmüyor. Ardahan, Artvin, Iğdır vb. küçük ölçekler illerde ise neredeyse yerel firmaya İnternetten ulaşmak olanaksız. Toplu nakliye portalları haricinde bu nakliyecilere ulaşım imkansız. Dolayısıyla da şehirler arası tüm nakliye potansiyeli Websitesi olan nakliyecilere akmakta. 

Arama motorlarında anahtar kelime ve SEO uyarlamalarıyla tüm illerde çıkmayı ilke edinen dev nakliyeciler, yerel bazda çalışan nakliyecilerin pastadan payını küçültmektedir. Bu yüzden tüm nakliye hizmeti sunanların kendilerine ait olabildi ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1007 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-12-01

Nakliyebul Yakında
Erzurum'un gözde taşımacılık firmalarından biri olarak Özçatlılar Nakliyat bünyesinde birçok nakliye firması ve platformundan farklı birçok ilke imza attık. Nakliye Sözlüğü, Nakliye Arama Motoru, Nakliye RSS Ağı vb. Yeni bir platform uygulamasıyla hizmete devam ediyoruz. 

"NakliyeBul" isimli platform uygulamamız yakında hizmete başlayacaktır. Tüm Türkiye ve ilaveten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde hizmet veren gözde nakliye firmalarını buluşturacak, müşteriyle bütünleştirecek uygulamamızın yayına girmesine az kaldı. Web, Tarayıcı ve Mobil destekli hizmet vermesi için çalışmalar yürütüyoruz. 
...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 956 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-11-28

Erzurum Evden Eve Nakliyat Açılış SayfasıErzurum Özçatlılar Nakliyat olarak, takipçi ve kullanıcılarımıza açılış sayfası hazırladık. Dileyen herkes Özçatlılar Nakliyat Açılış Sayfamızı kullanabilir. 

Erzurum Evden Eve Özçatlılar Nakliyat Açılış Sayfası için tıklayın.
Nakliye Açılış Sayfası ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 889 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-11-18

En Seçkin Erzurum Nakliye Firmaları
Erzurum'da kaliteli taşımacılık hizmeti veren ve birçok müşteriden tam puan almayı başaran 5 Nakliye firmasını Nakliyeci ekibimiz sizler için derledi. 
  • BİZ, Erzurum Özçatlılar Nakliyat (0532 522 9300) 

Erzurum ili merkezinden şehir içi ve şehir dışı asansörlü - asansörsüz civar illere ve tüm Türkiye'ye evden eve, ofisten ofise taşımacılık hizmeti vermektedir. 
  • Erzurum Yıldırım Nakliyat (İstasyon Caddesi Aytemiz Udav Petrol Arkası No:18-B)

Şehir içi ve şehir dışı hızlı nakliye hizmeti vermektedir. Firma, 2001 yılından bugüne müşterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hızlı ve güvenilir bir şekilde üstlendiği görevlerini başarı ile yerine getirerek, şirketimiz bu günlere gelmiş ve yine aynı tempo ve dikkatle çalışmalarına devam etmektedir. Yıldırım Nakliyat olarak geleceğe güvenle taşınmak için her zaman telefon ve E-Mail yoluyla 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz.
  • Erzurum Şahin Nakliyat (Gürcükapı karakolu altı ara sok Erzurum şube: Erzurum nakliyeciler sitesi no z-4 Erzurum)

Tüm banka kredi kartlarıyla ödeme yapabileceğiniz yerel nakliye firmalarımızdandır. 
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1213 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-10-05

Asansörlü Taşımacılığın 3 Önemli Faydası

Günlük yaşantımızı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler, nakliyecilik sektöründe de baş göstermiştir. Eskiden ev taşımak için bir kamyon, 6 – 7 hamal gerekmekteydi. Zorlu ve zahmetli bir süreçti. Eş taşıma esnasında eşyalara ciddi hasarlar söz konusu olabilmekteydi.
İşte daha fazla bilgi: Asansörlü Taşımanın Önemi (https://www.ozcatlilarnakliyat.com/asansorlu-tasimaciligin-3-onemli-faydasi)

 

...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1458 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-10-01

Evden Eve Asansörlü Nakliye Yapan Firmaların Seçimi

Ev, ofis, parça eşya ve depo malzemesi taşımacılığında zamandan tasarruf, eşya ve ürünlerin güvenliğinden eminlik sunan asansörlü taşıma hizmeti, günümüzde oldukça yaygınlaşan teknolojik hizmetler arasındadır. İstanbul gibi büyük illerde çevresel etkenlerden ötürü pek gelişemese de Erzurum, Adana ve Mersin gibi illerde oldukça gelişmiş ve yaygın olarak kullanılır olmuştur. Nakliye hizmeti sunan firmaların birçoğu, aynı zamanda asansörlü evden eve nakliye hizmeti de sağlamaktadır. Taşımacılıkta kullanılan asansörlerin de birçok farklı çeşidi mevcuttur. Taşıyabildiği ağırlığa ve çıkarılacak yüksekliğe göre değişik çeşitlerde asansör mevcuttur.

Daha fazla bilgi için Evden Eve Asansörlü Nakliye bağlantımızı inceleyebilirsiniz. 

...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 982 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-10-01

Asansörlü Taşımacılığın Avantajları

Zaman, teknoloji ve bilgi çağı. Öyle ki, teknolojik tüm fırsatlardan da faydalanma zamanı. Nakliye fırmalarının birçoğu da bu duruma ek katkı sağlamakta, asansörlü taşımacılık hizmetleri sunmaktadır. Asansörlü taşıma, özellikle tercih nedenlerinden olmakta ve bu hal, birçok nakliyecinin bu teknolojiye öncelik vermesine neden olmuştur.
Daha fazla bilgi: Asansörlü Taşımacılığın Avantajları (https://www.ozcatlilarnakliyat.com/asansorlu-tasimaciligin-avantajlari)

...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1187 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-10-01

Evden Eve Taşımacılığın Önemi

Tüm dünyada ve özellikle de son yıllarda büyük öneme sahip olan evden eve taşımacılık, farklı nedenlerden dolayı insanların göç etme zorunluluğuyla daha büyük önem kazanmıştır. Adrese dayalı nüfus verilerine göre 2013 yılı verilerince 2,5 Milyondan fazla kişi şehirler arası göçte bulunmuştur. Şehirler arası olduğu gibi şehir içerisinde de büyük göç söz konusudur. Evlerini taşıtmak zorunda kalan kişiler ise günümüz şartlarıyla ev taşımakta zorlu yaşıyor. Gerek eşyaların kolilenmesi, gerek araç ayarlanması, gerek eşyaların araca ve araçtan eve taşınması gibi birçok hususta zorluk yaşanmaktadır. Devamı: https://www.ozcatlilarnakliyat.com/evden-eve-tasimaciligin-onemi 

...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 984 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-09-26

« 1 2 3 4 5 6 »