person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul
En İyi Nakliye Firmaları

Nakliyecilik denilindiğinde ilk akla gelen iki farklı ama benzeş iş gelir; evden eve taşımacılık, uluslararası transport taşımacılığı. Uluslararası nakliyecilikten ziyade en çok evden eve, ofisten ofise taşımacılıkla ilgili firma araştırması yapılmaktadır. Tüketici, evini, ofisini veya kısmi eşyalarını taşıtacak bir nakliye firmasına hayatın belli zamanlarında gereksinim duyar. Fakat seçim hususunda zorlanır ve birçok kez sorun yaşar.

“Özgür ve Kaliteli Nakliyecilik ilkeleriyle çalışmayı yaşam tarzı edinen Özçatlılar Nakliyat Taşımacılık Ekibi, özel çalışma neticesinde kullanıcı yorumlarından, Armut ve Enakliyat platformlarından faydalanarak Türkiyenin en iyi nakliye firmalarını derledi. İlk 10 iyi nakliye firmasıyla beraber, diğer iyi firmalar da sıralandı .

Evvela belirtilmelidir ki, veriler kullanıcı yorumlarına, Armut ve Enakliyat sunum verilerine dayanarak; kaliteli hizmet, hız, güvenlik ve yetkili belge unsurları göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur.

  1. Kale Taşımacılık: İstanbul – İzmir
  2. Kardeşler Nakliyat: İstanbul – Sakarya
  3. Veryap Evden Eve Nakliyat: İstanbul – Ankara, Eskişehir
  4. Özçatlılar Nakliyat: Erzurum – İst ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1056 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-09-24

Google Trend desteği ile edinilen bilgiler ışığında 12 Aylık zaman dilimi içerisinde Türk insanı "Evden Eve" aramalarını çoğalttı. Google verilerince "Nakliyecilik - Taşımacılık" alanında en sık aranan sözcüklerin başında "evden eve nakliye ve evden eve taşımacılık yer aldı. "Evden Eve" terim aramasına bağlı olarak ise aşağıdaki aramalar yapıldı. 
  • şehirlerarası evden eve nakliyat temiz nakliyat
  • adana evden eve adana nakliyat ve taşımacılık
  • adana can şehirlerarası evden eve taşımacılık
  • şehirler arası nakliyat temiz nakliyat
  • şehirler arası evden eve nakliyat temiz nakliyat
  • trabzon evden eve naklıyat
  • temiznakliye
Ayrıca; "gebze evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve nakliyat, adana evden eve" terimleri de sıkça arananlar arasındadır. 

- Erzurum Evden Eve Nakliyat,
- Palandöken Evden Eve Taşımacılık,
gibi terim aramaları için düşük orantıda seyretmektedir. 

En Sık Arama Yapan İller

Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 920 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-09-22

Rüyada Nakliyeci Görnek
Rüyada Nakliyeci Görnek, dertli kişiye işarettir. Rüyada nakliyeci veya ev taşıyanları görmenin alameti dünya derdine düşmüş kişiye delalettir. Genel olarak olumsuz işaretler barındırır ve olumsuz yorumlara sahiptir. Bu tür rüyalar, rüya sahibinin hal ve bulunduğu durumu betimler ve bu durumunda dünya telaşına aşırı düştüğünü gösterir. Ahireti için çalışmadığını göstermektedir. Aynı zamanda bir uyarı niteliğinde olup, kişinin kendine çeki düzen vermesi, dünyevi istek, arzu, şehvet ve boş işlerden nefsini terbiye etmesi gerektiğini vurgular. 
...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 964 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-29

Rüyada Nakliyecilik YapmakRüyada Nakliyecilik Yapmak, zafere işaret eder. Rüyasında nakliyecikle uğraştığını gören kimse düşmanları karşısında zafer elde edecektir. İstediği kolaylıklara ereceğine de işaret etmektedir. Ayrıca rüyada nakliyecilik yapmanın genellikle cefadan sonra sürülen sefeya delalet ettiği de bazı rüya yorumcuları tarafından belirtilmiştir. 
  ...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1130 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-29

Rüyada Nakliye Arabası Görmek
Rüyada Nakliye Görmek, çoğunlukla olumlu manaya gelmektedir ve o şekilde tabir edilir. Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya, uğraş verilerek elde edilmiş mal ve mülke işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada nakliye görmenin manası temiz rızka işarettir. 

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada nakliye arabası görmek, çekilen cefaden sonra sahip olunacak zafere işarettir. Olumsuz bir yorumu da bulunmakla birlikte iş hayatında gerçekleşen başarısızlığa da işaret eder. Bir kısım rüya tabircileri, bu tarz rüyaların zorlukların arkasından gelecek güzel günlere işaret olduğunu savunmaktadır. 

 

 
...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1488 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-29

İngilizce Nakliye Terim ve SözcükleriNakliyecilik alanına özgü bazı İngilizce terim ve sözcükler özellikli olarak derlenmiştir.
 

Exporter                         :  İhracatçı

Shipper                           :  Gönderici

Importer                         :  İthalatçı

Consigne                         :  Alıcı

Actuel consigne              : Gerçek alıcı

Notify                              :  İhbar

Central agent                 : Merkez acente

Foreign agent                 : Yurtdışı acente

P ... Devamını Oku » ...>>Devamı

Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1339 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-08

Lojistik Bir Sanattır.
Günlerden bir gün, Lojistik eğitimi almakta olan bir genç öğrenci, lojistikle alakalı bir hususu bana danışarak, yardım talebinde bulundu. Ben ise dilim döndüğü kadarıyla ona yardımda bulunmaya çalıştım, elimden geleni yaptım. Akabinde ise düşündüm; Bu şekilde yardım edeceğim daha nice öğrenci arkadaşlar olabilir. Olamaz mı? Derken, yazmaya başladım. Yazdığım yazıları internet (bilgi sunar) ağlarında, dergi ve bazı platfrom mercilerinde yayınlatmaya başladım. Bu kademede bana imkan sunan, yazdıklarımın yayınlanmasına katkı sağlayan ne kadar kişi ve dostum var ise hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. 
 

Her ne yazdı ise Lojistik için, bilgimin zekatını vermek için yazdım. Yazdıklarımı, insanlara, öğrencilere faydalı olması, onlara yol göstermesi maksadıyla kaleme aldım. Bugüne değin 100'ün üzerinde makalemden seçmeleri bir tek kitapla derleyip, toparlamaya karar vermiş bulunuyorum. İnsanlar, öğrenci ve lojistik severler sırf istifade buyursunlar diye bu kitabımı okurlarıma takdim ediyorum. Bu kitap ki, okuyanlara zerrer fayda sağlar, işte o hal üzere benim için bu, dünyanın bütün cevher ve hazinelerinden evladır. Ne bu bedel ile her daim mutlu ve mesut kılar bu hal beni. 

- Tanıtım Bülteninden Uyarlama / Mevlüt Baki Tapan - 

 

...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1016 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-07

Rüyada Taşınmak - Ev Taşımak
Rüyada Taşınmak - Ev Taşımak Ne Demektir?
Rüyada ev taşımanın anlamı, hayati değişiklik demektir. Rüyada ev taşıdığını, taşındığını gören kimsenin hayatında değişiklik meydana gelecek,demektir. Taşınmanın bir diğer yorumu ise, kişinin kendini emniyette hissedeceği yer olarak ifade edilmektedir. 
Rüya sözlüklerinden birinin yorumlamasına göre rüyada kişi taşındığını görmüş ise kişinin ruh halindeki değişikliklere delalet eder. Rüya sahibi, iş veya kişisel hayatında bir takım değişiklikler yaşayacaktır. Ev taşımak, köklü bir değişim olacağını göstermektedir. 

Rüyada ev taşımak, taşınmak ve farklı bir memlekete, şehre taşındığını görmek ise; bir müddet rüya sahibinin sevdiklerinden uzak kalacağı anlamı taşır. 
Ayrıca Rüyada Eşya Toplamak; kafa toparlamak için bir yere aramaya, 
Aniden Rüyada Taşındığını Görmek; sürpriz bir iş teklifi almaya, maaş ve makamın artmasına, hayatın lüksiyata geçmesine işarettir. 

Rüyada bir evden, başka bir eve taşındığını gören kimse, zengin olur. Büyük evden küçüğe taşındığını gören kimsenin durumu ise psikolojik unsurlar barındırır. Psikolojik açıdan bunalım içerisinde olmayı, buhranlı bir dönem geçirdiğini göstermektedir. Aynı şekilde küçük evden büyük eve taşındığını görmek de psikolojik açıdan yorumlanmaktadır. Ferahlığa ç ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1611 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-07

Rüyada Eşya Taşımak
Rüyada eşya taşımanın hikmeti, Allah (cc)'ın lütfetmesine işarettir. Bir yerden toparlanarak kurulu düzeni dağıtıp, farklı bir yerlere göçü, farklı yerlerde başka insanlarla yeni bir başlangıç yapmayı temsil eder. 
Rüyada eşya taşımanın ölüm, dağıtılan düzen veya yeni başlangıçlara işaret ettiği söylenebilir. 

İslam alimlerince ve modern rüya tabirlerince farklı biçimlerde yorumlanmaktadır. Temelde yaygın olan görüşler şu şekildedir;
Rüyada eşya taşımak, kişinin kendi sorumluluklarına bağlı olarak başarılı olacağına delalet eder. 
Rüyada eşya taşıyor olma, aynı zamanda davranışların da temsili olup, davranışların düzeltilmesi gerekiğine uyarısal vurgu etmektedir. 
Ayrıca, rüyada eşya taşımak, rüyayı görene hayattan memnun olmadığını ve bir takım sorunların en kısa sürede üstesinden gelmesi gerektiğini belirtmektedir. 
Bazı alimlere göre meşaketli bir biçimde onura, zorluklarla mücadele etmiş veya edecek olsa bile hak ettiği yere ulaşacağına, hatalarının ardından hayal ettiği güzelliklere kavuşacağına işarettir.

Bunun dışında kimi yorumculara göre, rüyada eşya taşımak, rüya sahibinin beklediği ümit ettiği bir mirasa kavuşacağına işarettir. 
*** Genel anlamıyla "rüyada eşya taşıdığını gören kimse" güzel olaylarla karşılaşacaktır. Rüyada eşya taşımak güzele yorumlan ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1318 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-07

Nakliye Terimleri Sözlüğü
A'dan Z'ye nakliye terimleri sözlüğümüzü yayına sunduk.
Web site ve bloglarınıza da ekleyebileceğiniz Script ve iframe destekli sözlüğümüz geliştirilebilir haliyle yayındadır. Nakliye, taşımacılık vb. sektörel alanı kapsayan detaylı sözlüğümüz sayesinde birçok terimin açıklamasına anında ulaşmak mümkündür.  ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1246 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-01-01

« 1 2 3 4 5 6 »