person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul
Ütopya Nakliyecilik
Nerede o günler de nerede... 
Bir adımda hayaller gerçek olsa da o günleri görebilsek, diye yakınacak olsak da bazen hayali bie güzel oluyor, diyebiliriz. 

Kim istemez ki, nakliyeciliğin günümüzden farklı olmasını. Dahası daha kaliteli ve hızlı olmasını. Şöyle bir birim veya uygulama olsa, bizler taşınmaya karar verdiğimizde veya mecbur kaldığımızda eşyalar kırılmadan, dökülmeden ve çizilip hasar görmeden yeni yerine taşınsa. Ama nerde... 
 
Kamyonlara yüklenmese, elemanlar yorulmasa, yollarda ve taşıma da eşyalar yıpranmasa, ev sahipleri dünyanın parasını harcamasa, harcamasına rağmen bir de eşyaları kırılmasa, nakliyeciler de emeklerinin karşılığını her zaman alabilse, tartışma ve kavgalar olmasa, bir müşteri bir nakliyeden memnun kalsa ve dostuklar ticaretin ötesinde ilerlese... Ah ama ah, nerede... 

Bir hayal ama bu hayalleri en nitelikli biçimde uygulamak mümkün gibi aslında ama sadece biraz özveri gerekiyor. Lakin şuanda bunu tam manada değiştirmek olanaksızdır. Ne mi istiyoruz, dahası hayal ediyoruz? 
  1. Eşyalar düzgünce ve titizlikle en kısa sürede paketlensin. 
  2. Asansörlü ve güvenli sistemlerle eşyalar güvenlikli özel araçlara yüklensin. 
  3. Araçlar bilindik kamyon, tır veya kamyonetten farklı ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1267 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-29

Nakliyecilik Deyip Geçme
Nakliyecilik, diğer deyişle "Taşımacılık" sektörü, gerek çalışanları, gerek yöneticisi ve gerek de müşterileri için günümüzün en önemli ölmez sektörlerinden birisidir. Biz insanoğlu ev, mal ve mülk sahibi oldukça, dünyevi haller var oldukça da taşınma ve aktarım durumu devam ettikçe bitmeyecek bir sektör ve iştir nakliyecilik. Dünya genelinde 3. büyük istihdam olanağı sunan sektördür. Büyük maliyet, emek ve özveri isteyen ama büyümesi anlık veya uzun yıllar gösterebilen sektörlerdendir. 

Yapılan araştırmaya göre kurumsal veya orta ölçekli, hatta bireysel olarak bu işi yapan kimselerin birçoğu baba mesleği olarak devam ettirmektedir. Orta ölçekli taşımacılık hizmeti sunanların birçoğu ise ilave gelir kapısı olarak başlayıp, işi profesyonelce büyüten kişilerdir. Bazı büyük firmalar ise maliyeti düşürmek adına ticari olarak değil de, gerçek işlerinin bir parçası olarak taşımacılık sunmaktadır. Toplu Parakente firmaları gibi birçok büyük firma nakliye işini kendi bünyesinde sağlamaktadır. Taşımacılık o denli önem arz etmektedir ki, turizm sektöründe yer alan uzun yol otobüsleri, uçak firmaları ve denizcilik sektöründeki gemiler dahi taşımacılık hizmetini sunmaktadır. 

Anlaşılacağı üzere Nakliyecilik deyip geçmemek gerek. Evden eve, ofisten ofise taşımacılıkla günün her döneminde karşılaştığımız, iş ve kargo amaçlı başvurduğumuz taşımacılık sektörü, geleceğin en önemli sektörlerindendir. Teknolojinin h ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1291 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-19

Taşınma Rehberi: Taşınırken Yapılacaklar Listesi
Ev taşımakla taşıtmak aynı sürecin farklı sancıları gibidir. Gerek taşıyan kişiler, gerekse taşıtan kişi için belli başlı sıkıntıları vardır. Ev taşıtacak ev sahipleri veya daha çok bu sürece aşina olan kiracılar için önemli bazı yapılacaklar listesi vardır. Hem rahat etmek, hem de bu sürecin kolaylıkla atlatılması için uygulanması büyük önem arz eden yapılacaklar listesine uyulmalıdır. 

Öncelikli Yapılacaklar Listesi

  1. İyi, kaliteli bir nakliye firmasının bulunması
  2. Ev sahibine taşınılacak tarihin söylenmesi
  3. Yeni taşınılacak olan eve İnternet, telefon hattı ve televizyon için kablo bağlatılması
  4. Yakınlarda kuru temizleme bulunması
  5. Süpermarket, kuaför/berber bulunması

Adres Değişikliğinde Yapılacaklar Listesi

  • Kredi kartı adreslerinin değiştirilmesi
  • İş belgelerindeki adreslerin değiştirilmesi
  • Banka ve sigorta bilgilerindeki adreslerin güncellenmesi
  • Abone olunulan gazete ve dergi adreslerinin güncellenmesi
  • Nüfus müdürlüğüne adres değişiklik beyanında bulunulması

Alınacak veya Alınmasında Fayda Görülenler Listesi

Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2094 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-07

Bulaşık Makinesinin Taşınması
"Bulaşık makinesi nasıl çalışır?" sorusuna yanıt vermenin birçok yolu vardır. Ama önemli olan nasılı değil, önemli hususları büyük önem arz eder. Kısa ve öz olarak bu unsurlara bakılacak olursa; 
Ürün, dik konumda ve arka tarafından tutularak taşınmalıdır. Makinenin ön tarafına doğru yatırılması durumunda ise elektronik parçaların ıslanması, zarar görmesi olasıdır. 
Bunun haricinde üç önemli unsura da dikkat etmek gerekiyor. Bunlar;
  1. Su gideri ve su şebekesi bağlantılarının sökülmesi,
  2. Makinenin içinde kalmış suyun tamamen tahliye edilmesi,
  3. Doğru paketleme malzemelerinin kullanılması. 
Profesyonel birçok nakliye firması bu unsurların bilincinde ve özverisi içerisindedir. Bu yüzden mutlaka alanında uzman nakliyecilere taşıma işi verilmelidir. 
Not: Taşıma öncesi bulaşık makinesi sökülmüş ve hatta paketlenmiş olması taşıma sürecini kolaylaştıracaktır. 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1258 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-07

Emanetiniz Emanetimizdir"Emanetiniz Emanetimizdir."

Eşyalarınızı emanet, zamanınızı nakit görüyoruz. Kaliteli ve güvenli bir taşımacılığın ayrıcalığını sizlere sunuyoruz. 
Evden eve asansörlü ve asansörsüz olmak üzere şehir içi - şehir dışı ev, ofis taşımacılık hizmet sunuyoruz. Yok ki, bizim tarafımızdan eşyası taşınan bir müşterimiz de memnun olmasın. İnternet sitemiz ve sosyal platform sayfalarımızdan da beğeni ve memnuniyetlere şahit olabilirsiniz. 

Farklıyız, demiyoruz. Ayrıcalıklı da olduğumuzu iddia etmiyoruz. Sadece özverili ve işimizi seviyoruz. Fark sorarsanız, görüş ve ilkelerimiz; ayrıcalık sorarsanız profesyonel ve alanında uzman özveriyle işini yapan ekip arkadaşlarımızın olduğunu dile getirebiliriz. 

Bir yazarın romanı, şairin şiiri kadar kıymetli sizin eşyalarınızda bizler için. Uzman bir fotoğrafçı gibi dikkatli, profesyonel ressam kadar özverili işimizi yaptığımızı bizimle tanıştıktan ve eşyalarınızı bize emanet ettiğiniz de göreceksiniz. 

Emanetinizi emanet, zahmetinize kurtarıcı olmak dileğiyle...  ...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1159 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-04

Ev Taşıyacaklara ÖnerilerEv, ofis eşyalarını taşımadan ve nakliye işlemlerini başlatmadan önce naçizane birkaç önerimiz olacak. 
  1. Taşıma öncesi anlaştığınız firma ile telefonda ön görüşme yapıp, akabinde ev veya ofis eşyalarını firma elemanlarının görmesini istemeliyiz. 
  2. Taşıma şartları, fiyat ve detaylar konuşulduktan sonra sözleşme imzalanmalıdır. 
  3. Eşya listesi önceden yapılmış olmalı ve eksiksiz bir şekilde firma yetkililerine teslim edilmelidir. Bir örneği de sizde bulunmalıdır. 
  4. Paketleme işlemi kim tarafından yapılacak? Sizin mi, firmanın mı yapacağına karar verilmeli ve aradaki ücret farkı da konuşulmalıdır. 
  5. T.C. Kanunlarınca ev taşıma için K3belgesi, yük taşımacılığında ise K1 belgesi gerekir. Anlaşacağınız firmanın bu yetkili belgelere sahip olup olmadığını öğrenmeli, emin olmalısınız. Bu belgenin sorulmasında yasal ve etik olarak hiç bir yanlış anlaşılma bulunmamaktadır. 
  6. Eşya yüklemesinin ardından araç plakası, şoför ismi ve telefon numarası mutlaka not alınmalıdır
  7. Taşınma tarihi netleştirildikten sonra firmanın ilgili tarihteki müsaitliği sorulmalı ve randevu ayarlanmalıdır. 
  8. Eşya taşıma işleminin ardından listedeki bütün eşyalar kontrol edilmelidir. 
Hızlı, güvenli ve kaliteli taşımacılık dileriz.

 

...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1299 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-04

Nakliye Platformlarında Mağduriyet
Birden fazla nakliye, taşımacılık üzerine İnternet ağı ve platformu mevcut. Birçok nakliye firmasının tüketiciyle iletişim kurmasına vesile olmakta ve ulaşılması zor nakliyecilerle dahi iletişimi kolaylaştırmaktadır. Ancak bazı olumsuz yanları da çıkmıyor değil. İlgisizlik ve kontrolün nakliyecide olması dolayısıyla müşteri mağduriyeti olduğunda muhatap bulunamayabiliyor. Bu durumda kişilerin doğrudan nakliyecilerle aracısız bağ kurması gerektiğini hatırlatıyor. 
...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1088 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-04

Taşınma Planı
Evden eve nakliyat gerçekten zor ve stresli bir iştir. Bu süreci en az stres ile atlatmanız için iyi bir Taşınma Planı hazırlamanız ilk işiniz olmalı. Hangi gün ne yapılacağı yazılı olan taşınma planınızı gün içinde sürekli görebileceğiniz bir yere asın. Örnek olarak buzdolabına yapıştırabilirsiniz. Her yaptığınız görevinizin karşısına yapıldı yazmayı ihmal etmeyi. Bu sizi motive edecektir.

TAŞINMADAN 4-5 HAFTA ÖNCE
Eğer evden eve nakliyat firması ile çalışacaksanız firma ve piyasa
araştırması yapı.

Eğer evinizi kendiniz taşıyacaksanız kiralık kamyon ve yardımcı elemanlar için
araştırma yapın.
Yeni evinize götürmeyeceğiniz eşyaları belirleyin, bu eşyaları satın veya
bağış yapın.
Taşınacak eşyalarınız için bir eşya listesi hazırlayın.

TAŞINMADAN 2-3 HAFTA ÖNCE
  • Yeni taşınacağınız evi belirleyin, evin bakıma ihtiyacı var ise gerekli işleri
  • yapacak ustaları belirleyin.
  • Yeni evin elektrik, su ve gaz aboneliklerini yapın.
  • Nakliye firmalarını araştırın ve nakliye firmaları için bir liste hazırlayın.
  • Nakliye firmasından nasıl bir hizmet alacağınızı belirleyin.
  • Paketlemesini sizin yapacağınız eşyalar için ambalaj malzemeleri ha ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1246 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-23

Rönesans Evden Eve Taşımacılığı Başlatıyoruz
1453 İstanbul'un fethinden sonra ortaya çıkan, yıllarca etkisi ve olağan dışı mucizeleriyle tarihi kasıp kavuran Rönesans akımını artık "Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat" olarak Anadolu'nun Zirvesi Palandöken'den başlatıyoruz. 
Sözcük anlamı olarak kendine gelme ve eski canlılığını, şekil ve biçemini yeniden kazanma, daha da iyi bir konum ve olguya kavuşup gelişme manasına gelen "Rönesans", kavramını Nakliyeciliğe bizzat uyarlıyoruz. Bu sayede en büyük yenilik ve farkındalığın öncüsü olmanın onurunu yaşıyoruz. Bilindik nakliye sistemlerinden, geleneksel taşımacılıktan öte fikir ve mantıkla algısal olarak taşımacılığın temellerini atmayı gaye edindik. "Rönesans Evden Eve Taşımacılık" mantığı tamamen gerektiren temel unsurlarla müşteri taleplerini bütünleştirmek, arz-talep döngüsünde farklılıklara açık olarak hizmet sunuyoruz. Evinizi evimiz, eşyalarınızı eşyanız olarak görmekten farklı bir his, farklı bir olgu bu. Tamamen özel, emanet ve kıymetli olarak görmekteyiz eşyalarınızı. Eşyalarınız bizim eşyamızdır, mantığını artık bir kenara bırakma zamanı geldi. Kişi, kendi eşyalarına da bazen değersiz, önemsiz bakabiliyor. Ama biz bu fikri değiştiriyoruz. Rönesans dönemini Nakliyecilikte başlatıyoruz. 

"Eşyalarınız bizim en önemli, en nadide kıymetli emanetlerimizdir." ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1275 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

Hangi Bölgelere Taşıyoruz?
"Evden Eve Asansörlü Şehir İçi ve Şehir Dışı Taşımacılık" olgusunda Erzurum merkezden bütün ilçelere, civardaki Bayburt, Kars, Ağrı, Rize ve Bingöl gibi bütün illere ve daha Türkiye içi bütün il-ilçelere ev, ofis ve özel eşya taşımacılığı yapıyoruz. Depolama ve istifleme hususunda gösterdiğimiz özeni aynı zamanda hız, güvenli taşıma ve kalite konularında da göstermekteyiz. Erzurum'dan Edirne'ye uzanan geniş nakliye hizmetimizden memnun kalan bütün müşterimizle de farklılığımızı gösteriyoruz. 
Sadece nakliyecilerin bakış açısından değil, özellikle ev-ofis sahiplerinin bakış açısına uygun hizmet vermeye çalışıyoruz. Ucuzluktan maksadımız düşük fiyat değil, kalitenin ekonomik boyutudur. Bu yüzden sunduğumuz olanak ve kaliteli hizmete oranla uygun fiyata taşıma sağlıyoruz. Erzurum'un Aşkale ilçesine, Çat veya Tortum ilçelerine hızlı ve pratik bir ev taşımacılığı sunduğumuz gibi, kat sayısı kaç olursa olsun fark etmeksizin asansörlü taşıma hizmetimiz sayesinde eşyalara herhangi bir zarar gelmeden ziyansız teslimat sağlamaktayız. 

Merkezde birçok mahalle ve semte taşıma hizmetimiz de devam ediyor. Yıldızkent'ten Dadaşkent'te, Şükrüpaşa'dan Mahallebaşı'na kadar bütün semt ve mahallelere taşıma hizmeti veriyoruz. Taşırken ilave talep ve önerileri karşılamaktan da geri kalmıyoruz. Nitelikli taşımacılıkla amacımız eşyaların yerini değiştirmek ve taşıma ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1233 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

« 1 2 3 4 5 6 »