person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul

Evden Eve Nakliyat Nedir?
Evden eve nakliyat, eşya taşımacılığının bel kemiği olarak nitelendirilen temel hizmetidir. Evden eve nakliyat mantığı son dönemde modernleşmiş olup, eski geleneksel usullerle ev taşımacılığının tarihe karıştığının göstergesi olduğu söylenebilir. Gelişmekte olan teknoloji ve kitleler arası oluşan arz-talep olgusu doğrultusunda oluşmuş nitelikli bir sektördür. Nakliyecilik sektöründe farklı bir boyut kazanmıştır.

Evde mevcut bütün eşya ve gereçlerin uzmanlıkla toparlanıp, usulünce ambalajlanarak istiflenmesi ve akabinde güvenli bir biçimde nakliye araçlarıyla yeni mekanlara ilgili eşyaların taşınıp, yerleştirilmesi işlevine evden eve nakliyat denilir. Nakliye firmalarının temel hizmetlerindendir. Evden eve taşımacılıkta ambalajlama, araçlara aktarım ve istifleme, yol güvenliği ve yeni mekana aktarımı oldukça özen ve önem gerektirir. Bu hususta her zaman profesyonel nakliyat firmalarıyla çalışılmalıdır. 

Evden eve nakliyatta asansörlü taşımacılığın önemi büyüktür. Özellikle asansör bulunamayan üst kat daireler için hem hızlı, hem kolay ve hem de güvenli taşımacılık sunar. Bu hususta ise uzman ekip tercih edilmelidir. İstanbul'dan Erzurum'a, Iğdır'dan Edirne'ye kadar birçok firma vardır bu hususta hizmet sunan. Ancak Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat gibi seçkin ve deneyimli firmalar tercih edilmelidir. 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2184 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2016-10-13

Taşınma Rehberi: Taşınırken Yapılacaklar Listesi
Ev taşımakla taşıtmak aynı sürecin farklı sancıları gibidir. Gerek taşıyan kişiler, gerekse taşıtan kişi için belli başlı sıkıntıları vardır. Ev taşıtacak ev sahipleri veya daha çok bu sürece aşina olan kiracılar için önemli bazı yapılacaklar listesi vardır. Hem rahat etmek, hem de bu sürecin kolaylıkla atlatılması için uygulanması büyük önem arz eden yapılacaklar listesine uyulmalıdır. 

Öncelikli Yapılacaklar Listesi

  1. İyi, kaliteli bir nakliye firmasının bulunması
  2. Ev sahibine taşınılacak tarihin söylenmesi
  3. Yeni taşınılacak olan eve İnternet, telefon hattı ve televizyon için kablo bağlatılması
  4. Yakınlarda kuru temizleme bulunması
  5. Süpermarket, kuaför/berber bulunması

Adres Değişikliğinde Yapılacaklar Listesi

  • Kredi kartı adreslerinin değiştirilmesi
  • İş belgelerindeki adreslerin değiştirilmesi
  • Banka ve sigorta bilgilerindeki adreslerin güncellenmesi
  • Abone olunulan gazete ve dergi adreslerinin güncellenmesi
  • Nüfus müdürlüğüne adres değişiklik beyanında bulunulması

Alınacak veya Alınmasında Fayda Görülenler Listesi

Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2094 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-07

Depolama Nedir?

Depolama, belirli bir nokta veya noktalardan gelen ürün, mal ve yüklerin teslim alınarak belirli bir süre korunması, belirli bir nokta veya noktalara gönderilmek üzere hazırlanması işlemine denilir. Depolama süresinin uzunluğu depoları farklılaştırmakta ve ulaşım süresi uzun olan alanlara depo, kısa olanlara ise dağıtım merkezi denilmektedir. Diğer tabirle "Distribütör Merkezi" (Distribution Centre), daha da kısaltmak gerekirse "Aktarım Merkezi" denilir. 
Depolama esasında kontrol, teslim alma, yerleştirme, sayım yapma, toplama ve toparlama, kontrol ve akabinde gönderim safhasını, bu doğrultuda bu tür faaliyetleri kapsamaktadır. 

 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 2028 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-28

Nakliye Nedir?

Nakliye Nedir? 

Nakliye, herhangi bir eşyanın bir yerden bir yere taşınması demektir. Nakliye işlemi ilk insanlardan buyana devam eden bir işlemdir. Sözcük kökeni Arapça olup, Türkçeye de girmiş ve etkin kullanılan bir kelimedir. Öz Türkçesi taşımacılıktır. Nakliye-taşımacılık işlemi araçlar ve vasıtalarla yapılmıştır ki, göçebe topluluklar  yanlarında taşıdıkları eşyalarla bu işlemi başlatmıştır. Atlı binek, araç ve derken zamanla modern araç ve gereçlerle bu işlem devam etmektedir. Asansörlü taşımacılık, hızlı ve güvenli taşımacılık ve hatta sigortalı özel taşımacılık gibi seçeneklerle sunulmaya başlanan ayrı bir hizmet ve iş alanı olmuştur. Öz çatlılar nakliyat da bu hususta birçok avantajlı durum ve hizmetle meslektaşlarına örnek olmaktadır. 
İlk zamanlar kara taşımacılığı olarak başlayan, sonra deniz ve ardından hava taşımacılığı olarak devam eden nakliyat hizmeti an itibarıyla demir yolu nakliyesi gibi ayrı imkanlar sunmaktadır. Teknolojiye paralel olarak gelişen nadide sektörlerdendir. Erzurum Evden Eve Taşımacılıkta öncü olan Öz Çatlılar Nakliyat da bu hususta tüm olanakları göz önünde bulundurmaktadır. 

Parsiyel Nakliye Nedir?

Parsiyel nakliye demek, en az iki farklı firma ya da bireyin ürün ve mallarının bir nakliye aracıyla taşınması demektir. Bu işlem ka ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1995 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-02-01

K1 - K2 K 3 Yetkili Belgesi Hakkında

K Yetkili Belgesi Hakkında

Yurt içi eşya taşımacılığını icra eden gerçek ve tüzel kişilere verilmekte olan yetkili belgesidir. Taşıma şekline göre türleri bulunur. K1, K2, K3 gibi türleri mevcuttur. 

K1 Yetkili Belgesi Hakkında Önemli Bilgiler

Bu ilgili belge, ticari amaçla eşya taşımacılığı yapmakta olanlara verilir. 75 ton taşıma kapasitesi, şahıslar için 25 ton kapasite şartı uygulanır. K1 yetkili belgesiyle (İl içi) ticari amaçlı kamyonetlerle taşıma yapılır.   ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1971 | Ekleyen: admin | Tarih: 2016-10-10

Rüyada Taşınmak - Ev Taşımak
Rüyada Taşınmak - Ev Taşımak Ne Demektir?
Rüyada ev taşımanın anlamı, hayati değişiklik demektir. Rüyada ev taşıdığını, taşındığını gören kimsenin hayatında değişiklik meydana gelecek,demektir. Taşınmanın bir diğer yorumu ise, kişinin kendini emniyette hissedeceği yer olarak ifade edilmektedir. 
Rüya sözlüklerinden birinin yorumlamasına göre rüyada kişi taşındığını görmüş ise kişinin ruh halindeki değişikliklere delalet eder. Rüya sahibi, iş veya kişisel hayatında bir takım değişiklikler yaşayacaktır. Ev taşımak, köklü bir değişim olacağını göstermektedir. 

Rüyada ev taşımak, taşınmak ve farklı bir memlekete, şehre taşındığını görmek ise; bir müddet rüya sahibinin sevdiklerinden uzak kalacağı anlamı taşır. 
Ayrıca Rüyada Eşya Toplamak; kafa toparlamak için bir yere aramaya, 
Aniden Rüyada Taşındığını Görmek; sürpriz bir iş teklifi almaya, maaş ve makamın artmasına, hayatın lüksiyata geçmesine işarettir. 

Rüyada bir evden, başka bir eve taşındığını gören kimse, zengin olur. Büyük evden küçüğe taşındığını gören kimsenin durumu ise psikolojik unsurlar barındırır. Psikolojik açıdan bunalım içerisinde olmayı, buhranlı bir dönem geçirdiğini göstermektedir. Aynı şekilde küçük evden büyük eve taşındığını görmek de psikolojik açıdan yorumlanmaktadır. Ferahlığa ç ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1611 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-07

Evden Eve Nakliyatta Güvenlik Standartları
Evden eve nakliye işleminde kalite ve güvenliğin başarılı bir biçimde sağlanması için uzman ekip ve yeterli teknolojik alt yapı gerekmektedir. Bununla beraber müşterilerin mağdur bırakılmaması için sigorta hizmetin de sunulması önemlidir. Her bir eşya kıymetli bir cevher gibi korunmalı ve taşınmalıdır. Nakliyat esnasında oluşabilecek olumsuzlukların, maddi kayıpların karşılanabilmesi ve önlenebilmesi önemlidir. Bu noktada ise gerek müşteri memnuniyetini sağlamak ve mağduriyete düşürmemek ve gerek evden eve nakliye işleminde güven standartlarının sağlamak her zaman taşıma firmaları için önem arz eder. 

Bir nakliyat firması için doğru ve net fiyat bilgisi vermek, müşteri kazanma hususunda etkilidir. Eşyaların tek tek incelenerek derlenip taşımaya hazır hale getirilmesi de müşteri memnuniyeti ve güvenlik standartları açısından etkin bir önem arz eder. Bir müşteri için eşyanın korunması, güvenle ve hızla taşınması önemlidir. Aynı zamanda şehir dışı taşımada da ekonomik olması gerekir. Asla daha önce yapılmamış bir nakliyatta profesyonel bir fiyat ve çözüm sunma işlemine gidilmemelidir.

Eşyanın taşıma öncesi paketlenip derlenmesi, araçlara istiflenerek aktarıma hazırlanması ve güvenle taşınması gibi süreçler nakliye firmasına aittir. Müşteri ise sadece maddi gerekliliği karşılayarak işin içinden sıyrılamaz ki, daimi olarak eşyanın aktarımını incelemelidir. Bir müşterinin mağdur duruma düşmemesi için ucuz olan bir nak ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1501 | Ekleyen: admin | Tarih: 2016-10-10

Rüyada Nakliye Arabası Görmek
Rüyada Nakliye Görmek, çoğunlukla olumlu manaya gelmektedir ve o şekilde tabir edilir. Bazı rüya tabircilerine göre bu rüya, uğraş verilerek elde edilmiş mal ve mülke işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada nakliye görmenin manası temiz rızka işarettir. 

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada nakliye arabası görmek, çekilen cefaden sonra sahip olunacak zafere işarettir. Olumsuz bir yorumu da bulunmakla birlikte iş hayatında gerçekleşen başarısızlığa da işaret eder. Bir kısım rüya tabircileri, bu tarz rüyaların zorlukların arkasından gelecek güzel günlere işaret olduğunu savunmaktadır. 

 

 
...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1488 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-29

Asansörlü Taşımacılığın 3 Önemli Faydası

Günlük yaşantımızı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler, nakliyecilik sektöründe de baş göstermiştir. Eskiden ev taşımak için bir kamyon, 6 – 7 hamal gerekmekteydi. Zorlu ve zahmetli bir süreçti. Eş taşıma esnasında eşyalara ciddi hasarlar söz konusu olabilmekteydi.
İşte daha fazla bilgi: Asansörlü Taşımanın Önemi (https://www.ozcatlilarnakliyat.com/asansorlu-tasimaciligin-3-onemli-faydasi)

 

...>>Devamı
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1458 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-10-01

Erzurum'da Nakliyat
Erzurum Nakliyat, denildiğinde akla gelen nitekim Erzurum nakliye şirketleridir. Ancak aslında bu şekilde bir tabir de kabul edilir olmasa da toplumumuzda kabul görmüştür. 

Erzurum Nakliyat demek aslında Erzurum'un karlı yollarında hızla, güvenle ve emniyetle ev, ofis taşımacılığı demektir. Soğuk hava şartlarına meydan okumak demek olmalı Erzurum Nakliyat. 

Doğudan batıya tüm Türkiye'de ihtiyaç duyulmaktadır elbetteki ev, iş, ofis vb. eşya taşımacılığı. Ancak önemli olan ne ve nelere dikkat edilmesidir. Bu konuyu ele alacak olursak, şu unsurlara dikkat etmeliyiz;
  1. Erzurum, soğuk ve zorlu hava şartlarına sahiptir. Dolayısıyla kışın da taşında ihtiyacı doğabilmektedir. Özellikle şehir dışına taşınırken bu unsur göz önünde bulundurulmalıdır. 
  2. Erzurum Nakliyat unsurları dikkate alınırken mutlaka hız, emniyet ve kalite unutulmamalıdır.
  3. Bütün nakliye durumlarında olduğu gibi, ev taşımacılığında firmanın yetkili belgelerinin, özellikle K3 gibi belgelerinin olup olmadığına bakılmalıdır. 
  4. "Hız mı, emniyet mi yoksa hasarsız yerinde teslimat mı?" sorularına yanıt aramak gerekirse, "Tümüne olması gerektiği gibi" yanıtı uygun olacaktır. Hiç biri ayrı olmayıp, bir bütün olarak düşünülmeli ve bir ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1456 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-03-19

1 2 3 4 5 »