person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul

Erzurum Öz Çatlılar Evden Eve Nakliyat Artık Twitter ve Youtube'da!Erzurum'un en gözde nakliye firmalarından olarak artık Twitter ve Youtube platformlarından da yayın ve bildirimlerimize devam edeceğiz. Müşteri ve takipçilerimizden gelen talepler doğrultusunda Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı aktif ettik. Twitter üzeri bildirim ve paylaşımları, Youtube üzeri video odaklı çalışmalarımıza ilişkin veri paylaşımları yapmaya çalışacağız. 

Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat Twitter Hesabımızhttps://twitter.com/OzCatlilar
Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat Youtube Kanalımızhttps://www.youtube.com/channel/UCDK3OthUQBoRJWxp1jKXOYg
Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat Rastgelelik Arama Kanal Sayfası: http://www.rastgelelik.com/erzurum-ozcatlilar-nakliyat-youtube  ...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 655 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2020-06-05

Arama Motorlarında Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Nakliyat
Erzurum'un incisi, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu mercanı, Doğu Karadeniz'in gülü, Anadolu'nun güven kapısı Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Nakliyat, halihazırda hizmet sunan Arama Motorlarında teste tabi tutuldu ve durumu incelendi. Sizlere Arama Motorlarındaki duruşumuzu derledik. 
Tam ve net biçimde sonuç görsellerini görmek için görsellere tıklayınız. 

Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Nakliyat Bing Arama Motorunda

Bing Arama Motoru
Bing Arama Motorunda "Erzurum Evden Eve" sorgusunda 1. sırada yer almayı başardık. 

Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Nakliyat Rastgelelik Arama Motorunda

Rastgelelik Arama Motoru
Rastgelelik Arama Motorunda "Erzurum Evden Eve" sorgusu için tüm Web Alanında beşince (5.), Dizin Kapsamında ise birince ve ikinci (1. ve 2.) sırada yer almayı başardık. 
Rastgelelik Dizin Arama Motoru

Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Taşımacılık Google Arama Motorunda

Google Arama Motoru
Google Arama Motorunda "Erzurum Evden Eve" sorgusunda ilk sırada ne yazık ki birden fazla reklam veren ve bu alandaki rekabet yüzünden 1. ve 2. sırada yer alamadık. Fakat on birinci (11.) sırada yükseliş halinde kalmayı başardık. 
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 898 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2020-02-01

Erzurum Özçatlılar Evden Eve Nakliyat Google Haritalarda
Erzurum'un Nakliyecilik hizmetinde birçok ilke imza atan ve birçok yeniliğe öncülük yapan Erzurum Özçatlılar Evden Eve Asansörlü Nakliye Firmamız, artık Google Haritalarda. Yakın zamanda Yandex, Bing ve Rastgelelik gibi farklı haritalarda da yer alacaktır. 

Doğuanadolu Evden Eve Nakliyecilikte bir numara nakliyecilik anlayışı kapsamında bilindik nakliyecilikten farklı hizmetler sunmayı başardık. Yalnızca nakliye portallarına telefon numarası bırakarak tanınma yöntemlerinden uzağız. Resmi Websitemiz, Blog sayfamız, Rastgelelik Desk panelimi, RSS Ağımız ve Facebook - Google+ - Linkedin gibi sosyal medya hesaplarımızla hizmete devam ediyoruz. 81 İlde hizmet veren nakliyeci meslektaşlarımızdan farklı olarak Nakliye Terimleri Sözlüğü, Nakliye Arama Motoru, Nakliye Bul Platform Uygulaması ve Açılış Sayfası gibi hizmetleri online olarak sunuyoruz. 

K3 Belgemizle profesyonel nakliyeciliği yapmakta ve tüm müşterilerimizden memnuniyetlerine ilişkin geri dönüşler almaktayız. Ulaşılabilir olmanın ve hakkımızda bilgilerin güncel biçimde günümüz dünyası olan sanal alemde varlığının gücünden haberdarız. Birçok nakliyecinin aksine İnternette var olmanın gücünün farkında olarak varlığımıza devam edeceğiz. 

Müşterilerimizden gelen geri bildirimlerden ötürü tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1061 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-12-01

Nakliyebul Yakında
Erzurum'un gözde taşımacılık firmalarından biri olarak Özçatlılar Nakliyat bünyesinde birçok nakliye firması ve platformundan farklı birçok ilke imza attık. Nakliye Sözlüğü, Nakliye Arama Motoru, Nakliye RSS Ağı vb. Yeni bir platform uygulamasıyla hizmete devam ediyoruz. 

"NakliyeBul" isimli platform uygulamamız yakında hizmete başlayacaktır. Tüm Türkiye ve ilaveten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde hizmet veren gözde nakliye firmalarını buluşturacak, müşteriyle bütünleştirecek uygulamamızın yayına girmesine az kaldı. Web, Tarayıcı ve Mobil destekli hizmet vermesi için çalışmalar yürütüyoruz. 
...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 956 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-11-28

Erzurum Evden Eve Nakliyat Açılış SayfasıErzurum Özçatlılar Nakliyat olarak, takipçi ve kullanıcılarımıza açılış sayfası hazırladık. Dileyen herkes Özçatlılar Nakliyat Açılış Sayfamızı kullanabilir. 

Erzurum Evden Eve Özçatlılar Nakliyat Açılış Sayfası için tıklayın.
Nakliye Açılış Sayfası ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 889 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-11-18

Nakliye Terimleri Sözlüğü
A'dan Z'ye nakliye terimleri sözlüğümüzü yayına sunduk.
Web site ve bloglarınıza da ekleyebileceğiniz Script ve iframe destekli sözlüğümüz geliştirilebilir haliyle yayındadır. Nakliye, taşımacılık vb. sektörel alanı kapsayan detaylı sözlüğümüz sayesinde birçok terimin açıklamasına anında ulaşmak mümkündür.  ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1246 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-01-01

Emanetiniz Emanetimizdir"Emanetiniz Emanetimizdir."

Eşyalarınızı emanet, zamanınızı nakit görüyoruz. Kaliteli ve güvenli bir taşımacılığın ayrıcalığını sizlere sunuyoruz. 
Evden eve asansörlü ve asansörsüz olmak üzere şehir içi - şehir dışı ev, ofis taşımacılık hizmet sunuyoruz. Yok ki, bizim tarafımızdan eşyası taşınan bir müşterimiz de memnun olmasın. İnternet sitemiz ve sosyal platform sayfalarımızdan da beğeni ve memnuniyetlere şahit olabilirsiniz. 

Farklıyız, demiyoruz. Ayrıcalıklı da olduğumuzu iddia etmiyoruz. Sadece özverili ve işimizi seviyoruz. Fark sorarsanız, görüş ve ilkelerimiz; ayrıcalık sorarsanız profesyonel ve alanında uzman özveriyle işini yapan ekip arkadaşlarımızın olduğunu dile getirebiliriz. 

Bir yazarın romanı, şairin şiiri kadar kıymetli sizin eşyalarınızda bizler için. Uzman bir fotoğrafçı gibi dikkatli, profesyonel ressam kadar özverili işimizi yaptığımızı bizimle tanıştıktan ve eşyalarınızı bize emanet ettiğiniz de göreceksiniz. 

Emanetinizi emanet, zahmetinize kurtarıcı olmak dileğiyle...  ...>>Devamı
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1159 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-04

Rönesans Evden Eve Taşımacılığı Başlatıyoruz
1453 İstanbul'un fethinden sonra ortaya çıkan, yıllarca etkisi ve olağan dışı mucizeleriyle tarihi kasıp kavuran Rönesans akımını artık "Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat" olarak Anadolu'nun Zirvesi Palandöken'den başlatıyoruz. 
Sözcük anlamı olarak kendine gelme ve eski canlılığını, şekil ve biçemini yeniden kazanma, daha da iyi bir konum ve olguya kavuşup gelişme manasına gelen "Rönesans", kavramını Nakliyeciliğe bizzat uyarlıyoruz. Bu sayede en büyük yenilik ve farkındalığın öncüsü olmanın onurunu yaşıyoruz. Bilindik nakliye sistemlerinden, geleneksel taşımacılıktan öte fikir ve mantıkla algısal olarak taşımacılığın temellerini atmayı gaye edindik. "Rönesans Evden Eve Taşımacılık" mantığı tamamen gerektiren temel unsurlarla müşteri taleplerini bütünleştirmek, arz-talep döngüsünde farklılıklara açık olarak hizmet sunuyoruz. Evinizi evimiz, eşyalarınızı eşyanız olarak görmekten farklı bir his, farklı bir olgu bu. Tamamen özel, emanet ve kıymetli olarak görmekteyiz eşyalarınızı. Eşyalarınız bizim eşyamızdır, mantığını artık bir kenara bırakma zamanı geldi. Kişi, kendi eşyalarına da bazen değersiz, önemsiz bakabiliyor. Ama biz bu fikri değiştiriyoruz. Rönesans dönemini Nakliyecilikte başlatıyoruz. 

"Eşyalarınız bizim en önemli, en nadide kıymetli emanetlerimizdir." ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1275 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

Hangi Bölgelere Taşıyoruz?
"Evden Eve Asansörlü Şehir İçi ve Şehir Dışı Taşımacılık" olgusunda Erzurum merkezden bütün ilçelere, civardaki Bayburt, Kars, Ağrı, Rize ve Bingöl gibi bütün illere ve daha Türkiye içi bütün il-ilçelere ev, ofis ve özel eşya taşımacılığı yapıyoruz. Depolama ve istifleme hususunda gösterdiğimiz özeni aynı zamanda hız, güvenli taşıma ve kalite konularında da göstermekteyiz. Erzurum'dan Edirne'ye uzanan geniş nakliye hizmetimizden memnun kalan bütün müşterimizle de farklılığımızı gösteriyoruz. 
Sadece nakliyecilerin bakış açısından değil, özellikle ev-ofis sahiplerinin bakış açısına uygun hizmet vermeye çalışıyoruz. Ucuzluktan maksadımız düşük fiyat değil, kalitenin ekonomik boyutudur. Bu yüzden sunduğumuz olanak ve kaliteli hizmete oranla uygun fiyata taşıma sağlıyoruz. Erzurum'un Aşkale ilçesine, Çat veya Tortum ilçelerine hızlı ve pratik bir ev taşımacılığı sunduğumuz gibi, kat sayısı kaç olursa olsun fark etmeksizin asansörlü taşıma hizmetimiz sayesinde eşyalara herhangi bir zarar gelmeden ziyansız teslimat sağlamaktayız. 

Merkezde birçok mahalle ve semte taşıma hizmetimiz de devam ediyor. Yıldızkent'ten Dadaşkent'te, Şükrüpaşa'dan Mahallebaşı'na kadar bütün semt ve mahallelere taşıma hizmeti veriyoruz. Taşırken ilave talep ve önerileri karşılamaktan da geri kalmıyoruz. Nitelikli taşımacılıkla amacımız eşyaların yerini değiştirmek ve taşıma ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1233 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

Erzurum Evden Eve Asansörlü Ev Taşımacılığı
Taşımacılıkta farklılık güzeldir. Anca biz, farklılık değil, farkındalık yaratma çabasındayız. Tüm Erzurum ve doğudan batıya bütün Türkiye'de evden eve asansörlü, şehir içi ve şehir dışı taşımacılıkta kaliteli, hızlı ve güvenli taşımacılığın farkındalığı için çaba sarf ediyoruz. 

Plandöken dağının beyaz örtüsüne yaraşır biçimde kaliteli, özgün bir ev taşımacılığı sunarak müşterilerimize memnuniyet, meslektaşlarımıza da ilham kaynağı oluşturmayı başarıyoruz. Erzurum'da bir ilki de değil, özgün ilkeleri oluşturmanın kıvancını yaşıyoruz. Küçük çapta dev projelere imza atıyoruz. 

Gelişen modern dünyamızda birbirinden farklı devasa projelere örnek, müşteri ihtiyaçlarına yerinde çözümler sunmayı gaye ediniyoruz. Olmazsa olmazlar arasına girmek gibi bir çabamız da yok. Bizim gayemiz, müşterilerimize, hemşehri ve vatandaşlarımıza olmazsa olmaz olan hizmeti sunmaktır. 

Gelişen zaman diliminde gerek İnternet, mobil ve teknoloji, gerek ekipman, eleman ve taşıma organlarıyla en iyi hizmeti sunmaya hazırlık yapıyoruz. Yakın zamanda doğudan parlayan taşımacılığın ilk ve tek yıldızı olmayı hedefliyor ve bu uğurda tüm meslektaşlarımıza, taşımacılık tarihine ilkleri kazandırmayı planlıyoruz. Bu hususta bize gerek devlet, gerek personel ve ekipman ve de web-taşıma hususunda destek verenlere de teşekkürü bir borç biliriz. 

Hep beraber hızlı ve kaliteli taşımacılığa doğru...  ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1258 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-28

1 2 »