person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul

5:56 AM
Parça Eşya Taşıma Nedir?
Parça Eşya Taşıma Nedir?

Parça eşya ne demek, parça eşyalardan kasıt nedir? 

Parça eşya, diğer bir deyişle parsiyel taşımacılık, evden eve nakliye taşımacılığı olarak tüm ev veya ofis eşyalarının değil, sadece birkaç eşyanın şehir içi veya şehir dışı taşınmasına denilir. Temel maksat ise kişinin kendi aracıyla götüremediği veya taksi ile taşınamayacak büyüklükte olan eşyaların taşınmasıdır. Uykun boyutta bir kamyon ile eşyalar daha uygun fiyata ve uygun durumda taşınabilir. 
Parça eşya taşıtırken başkasının eşyaları da taşınacak mı? 
 
Birçok müşteri parça eşya taşıtırken eşyalarının gönderim esnasında bir başka müşteri eşyalarıyla birlikte taşınmasıyla ilgili endişe duyar. Çünkü aynı kamyonda birden fazla müşterinin eşyaları taşındığında karıştırılma ihtimali yüksektir. Büyük çapta çalışan, küçük kamyonları olmayan evden eve nakliye firmaları bütün parça eşya taşıma hizmetini tek müşteriye odaklı yapmaz. Birden fazla müşterinin parça eşyasını bir kamyon ile ilgili bölgelere taşır. Özellikle şehirler arası taşımacılıkta çok sık yapılan bir uygulamadır. Çünkü daha ekonomik ve pratiktir. Fakat küçük kamyonu bulunan birçok nakliye firması ise müşteri talep ettiği sürece sadece onlara özel taşıma hizmeti de sunar. Bu sayede parça eşya taşıtılsa da tek bir kamyonda, tek müşteri eşyaları taşınacağından, karışma ve benzeri durumlar söz konusu değildir. 

Erzurum Evden Eve Öz Çatlılar Nakliyat olarak şehir içi ve şehir dışı parça eşya taşıması için uygun araca sahibiz ve müşterilerimiz talep etmesi durumunda sadece onlara özgü parça eşya taşıma hizmeti vermekteyiz. 

Öğrenci eşyaları için de durum aynı mı? 

Öğrenci evlerinde tam ev eşyasından ziyade parça eşya taşıması söz konusudur. Ne yazık ki, eşyaların az olmasından dolayı birçok nakliye firması bu tarz taşımayı kabul etmez. Ancak biz, Öz Çatlılar Nakliyat bölgemizde özellikle öğrenci ve memurlara sağladığımız ayrıcalıklar kapsamında parça eşya taşımacılığında da gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Öğrenci ve memurlarımızın parça eşyalarını özenle taşıyoruz. Paketleme ve ambalaj konusunda gerekli desteği sağladığımız gibi, sökülmesi gereken mobilyaları da ücretsiz söküp, taşınan yeni yerleşim yerine montalıyoruz. 
Her evden eve taşımacılık hizmeti veren nakliye firması parça eşya taşır mı? 
Evden eve taşımacılık hizmeti, parça eşya taşımacılığını da kapsar. Parça eşya da taşımaz isek ne taşıyacağız, değil mi? Biz parça eşyalarınızı taşımaz isek başka kim taşıyabilir ki? Ev ve ofis taşımacılığında parça eşya taşıması da bir bütündür. Taşımadığını ifade eden nakliye firmaları, büyük oranda getirisinin düşük olmasından dolayı bir bahane olarak taşımadıkları ifadesinin ardına sığınırlar. Biz, evden eve nakliye hizmetinin tüm gerekliliklerinin bilincinde olarak güvenle parça eşya taşıma hizmeti veriyoruz. 
Kategori: Nakliye Soru - Cevap | Gösterilen: 907 | Ekleyen: jungnet | Etiketler: Parça Eşya Taşıma Nedir, parça eşya | Değerlendirme: 5.0/1

Parça Eşya Taşıma Nedir? adlı blog yazımızı faydalı bulduysanız yorum yapmayı ve paylaşmayı unutmayın.