person_outline
phone

Evden Eve Asansörlü, Asansörsüz Şehiriçi ve Şehirler Arası Ev, Ofis Taşımacılığı

Evden Eve Nakliye Bul

Nakliye Firmaları Hakkındaki Şikayetler
Öncelikle kimse istemez ev-ofis taşımacılığının sonrasında mağdur olmayı. Böyle bir mağduriyetin telafisi de mümkün olamamaktadır. Bu yüzden ev-ofis taşımacılığında nakliye firması önemli. Bu hususta ilgili firma hakkında şikayet ve yorumlara bakmak gerekiyor. "Şikayet Var.com" sitesi bu hususta bir hayli bilinir oldu. 

"Kullanıcı Şikayetleri Önemlidir."

  1. Eviniz eşyalarını emanet edeceğiniz nakliye firmalarını öncelikle İnternette araştırın. 
  2. Resmi sitesini ve Facebook ağını kontrol edin. 
  3. Şikayet Var.com sitesinde firma ve hizmetlerine ilişkin şikayetlere göz atın.
  4. Forum ve nakliye rehberi sitelerinde firmaya ait yorumları okuyun. 
Tüm bu unsurları göz önünde bulundurarak evinizin eşyalarını emanet edin. 

"Şikayet var" sitesi gerçek manada kullanıcıların şikayetlerini bir arada sunduğu platformdur. Mutlaka nakliye firmaları hakkında şikayet olup olmadığı incelenmeli ve yorumlar okunmalıdır. Bir kez daha düşünmemize yardımcı olacaktır. 
 
... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1407 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-03-21

K3 Yetkili Belgesi
K3 Yetkili Belgesi, Ticari amaçla ev, büro vb. eşyası taşımacılığı yapmakta olan firma ve tüzer kişilere verilir. 
K3 Yetkili Belgesi Başvurusu: 
  • Yetkili Belgesi Başvuru Formu Alize müşavirlik tarafından hazırlanmaktadır. Taşıt Kartı İşlem Başvuru Formu (Temsil ve İlzam Yetkili Kişilerce İmzalanmalıdır.) Alize müşavirlik tarafından hazırlanmaktadır. 
  • Ticaret Sicil Gazetesi (Kuruluş ve Temsil İlzamı Belirtir) Aslı yahut Onaylı Örneği gerekir. 
  • Temsil ve İlzama yetkili kişilerin imza sirküsü ki, Noter onaylı olmalıdır.
  • Sahip ya da ortaklar ve de yöneticilere ait Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası Fotokopileri (A.Ş. ve Kooperatiflerde yalnızca Yönetim Kurulu ve Müdürlere ait olanlar olmalı.)
  • Merkez iş yerinin ikame ettiği yerin kira sözleşmesi ya da mülkiyet ise Tapu tıpkı çekimi istenmektedir. 
  • Ticaret Odası Faaliyet Belgesi ya da Esnaf ve  Sanatkarlar Odası Faaliyet Belgesi.
  • Adına kayıtlı, geçerli araç muayenesi yapılmış taşıt veya taşıtların motorlu araç trafik ve tescil belge ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1364 | Ekleyen: admin | Tarih: 2016-10-10

Depolama Hakkında
Depolama, belirli nokta/noktalardan gelen ürün veya yüklerin teslim alındığı, belirti bir süre korunup belli bir noktaya gönderilmek üzere hazırlanması süreci ve işlevidir. Depolama sürecinin uzunluğu depoları çeşitlendirmektedir. Depolama sürecinin uzun olduğu yerlere depo denilmekteyken, süre kısaldıkça bu benzeri yerlere de dağıtım merkezi denilmektedir. Daha da kısaldıkça aktarma merkezi olarak nitelendirilir. Depolama esas olarak kontrol, teslim alma, yerleştirme, sayım, toplama, kontrol ve gönderme işlemlerini kapsamaktadır. 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1350 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2016-10-16

İngilizce Nakliye Terim ve SözcükleriNakliyecilik alanına özgü bazı İngilizce terim ve sözcükler özellikli olarak derlenmiştir.
 

Exporter                         :  İhracatçı

Shipper                           :  Gönderici

Importer                         :  İthalatçı

Consigne                         :  Alıcı

Actuel consigne              : Gerçek alıcı

Notify                              :  İhbar

Central agent                 : Merkez acente

Foreign agent                 : Yurtdışı acente

P ... Devamını Oku » ...>>Devamı

Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1344 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-08

Rüyada Eşya Taşımak
Rüyada eşya taşımanın hikmeti, Allah (cc)'ın lütfetmesine işarettir. Bir yerden toparlanarak kurulu düzeni dağıtıp, farklı bir yerlere göçü, farklı yerlerde başka insanlarla yeni bir başlangıç yapmayı temsil eder. 
Rüyada eşya taşımanın ölüm, dağıtılan düzen veya yeni başlangıçlara işaret ettiği söylenebilir. 

İslam alimlerince ve modern rüya tabirlerince farklı biçimlerde yorumlanmaktadır. Temelde yaygın olan görüşler şu şekildedir;
Rüyada eşya taşımak, kişinin kendi sorumluluklarına bağlı olarak başarılı olacağına delalet eder. 
Rüyada eşya taşıyor olma, aynı zamanda davranışların da temsili olup, davranışların düzeltilmesi gerekiğine uyarısal vurgu etmektedir. 
Ayrıca, rüyada eşya taşımak, rüyayı görene hayattan memnun olmadığını ve bir takım sorunların en kısa sürede üstesinden gelmesi gerektiğini belirtmektedir. 
Bazı alimlere göre meşaketli bir biçimde onura, zorluklarla mücadele etmiş veya edecek olsa bile hak ettiği yere ulaşacağına, hatalarının ardından hayal ettiği güzelliklere kavuşacağına işarettir.

Bunun dışında kimi yorumculara göre, rüyada eşya taşımak, rüya sahibinin beklediği ümit ettiği bir mirasa kavuşacağına işarettir. 
*** Genel anlamıyla "rüyada eşya taşıdığını gören kimse" güzel olaylarla karşılaşacaktır. Rüyada eşya taşımak güzele yorumlan ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1323 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2018-07-07

Ev Taşıyacaklara ÖnerilerEv, ofis eşyalarını taşımadan ve nakliye işlemlerini başlatmadan önce naçizane birkaç önerimiz olacak. 
  1. Taşıma öncesi anlaştığınız firma ile telefonda ön görüşme yapıp, akabinde ev veya ofis eşyalarını firma elemanlarının görmesini istemeliyiz. 
  2. Taşıma şartları, fiyat ve detaylar konuşulduktan sonra sözleşme imzalanmalıdır. 
  3. Eşya listesi önceden yapılmış olmalı ve eksiksiz bir şekilde firma yetkililerine teslim edilmelidir. Bir örneği de sizde bulunmalıdır. 
  4. Paketleme işlemi kim tarafından yapılacak? Sizin mi, firmanın mı yapacağına karar verilmeli ve aradaki ücret farkı da konuşulmalıdır. 
  5. T.C. Kanunlarınca ev taşıma için K3belgesi, yük taşımacılığında ise K1 belgesi gerekir. Anlaşacağınız firmanın bu yetkili belgelere sahip olup olmadığını öğrenmeli, emin olmalısınız. Bu belgenin sorulmasında yasal ve etik olarak hiç bir yanlış anlaşılma bulunmamaktadır. 
  6. Eşya yüklemesinin ardından araç plakası, şoför ismi ve telefon numarası mutlaka not alınmalıdır
  7. Taşınma tarihi netleştirildikten sonra firmanın ilgili tarihteki müsaitliği sorulmalı ve randevu ayarlanmalıdır. 
  8. Eşya taşıma işleminin ardından listedeki bütün eşyalar kontrol edilmelidir. 
Hızlı, güvenli ve kaliteli taşımacılık dileriz.

 

...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1306 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-04

Nakliyecilik Deyip Geçme
Nakliyecilik, diğer deyişle "Taşımacılık" sektörü, gerek çalışanları, gerek yöneticisi ve gerek de müşterileri için günümüzün en önemli ölmez sektörlerinden birisidir. Biz insanoğlu ev, mal ve mülk sahibi oldukça, dünyevi haller var oldukça da taşınma ve aktarım durumu devam ettikçe bitmeyecek bir sektör ve iştir nakliyecilik. Dünya genelinde 3. büyük istihdam olanağı sunan sektördür. Büyük maliyet, emek ve özveri isteyen ama büyümesi anlık veya uzun yıllar gösterebilen sektörlerdendir. 

Yapılan araştırmaya göre kurumsal veya orta ölçekli, hatta bireysel olarak bu işi yapan kimselerin birçoğu baba mesleği olarak devam ettirmektedir. Orta ölçekli taşımacılık hizmeti sunanların birçoğu ise ilave gelir kapısı olarak başlayıp, işi profesyonelce büyüten kişilerdir. Bazı büyük firmalar ise maliyeti düşürmek adına ticari olarak değil de, gerçek işlerinin bir parçası olarak taşımacılık sunmaktadır. Toplu Parakente firmaları gibi birçok büyük firma nakliye işini kendi bünyesinde sağlamaktadır. Taşımacılık o denli önem arz etmektedir ki, turizm sektöründe yer alan uzun yol otobüsleri, uçak firmaları ve denizcilik sektöründeki gemiler dahi taşımacılık hizmetini sunmaktadır. 

Anlaşılacağı üzere Nakliyecilik deyip geçmemek gerek. Evden eve, ofisten ofise taşımacılıkla günün her döneminde karşılaştığımız, iş ve kargo amaçlı başvurduğumuz taşımacılık sektörü, geleceğin en önemli sektörlerindendir. Teknolojinin h ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1296 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-19

Kış Mevsimi Evden Eve Nakliyat ve Asansörlü - Güvenli Taşımacılık
Yaz - Kış fark etmeksizin ev, ofis ve özel eşya taşımacılığı devam etmektedir. Bu mevsimler içinde özellikle kış aylarında özveri ve güvenli taşımacılık gerekmektedir. Bu hususta ise Erzurum'un gözde taşımacılık firmalarından olduğu birçok memnun müşteri ve benzer firma tarafından kanıtlanmış, kabul görmüştür. "Erzurum Öz Çatlılar Evden Eve Asansörlü Güvenli Taşımacılık" olarak tüm bu taşımacılığı K3 belgesinin güvencesi ve güvenli araçlarla sağlamayı başarmaktadır. Bizler, tüm müşterilerimizin eşyalarını taşınabilir bir mal olarak görmüyor, en kıymetli emanetimiz olarak görüyoruz. Bu hususta da vaatlerlden öte icraatlarla başarımızı kanıtlıyoruz. 

 
...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1283 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-01-25

Rönesans Evden Eve Taşımacılığı Başlatıyoruz
1453 İstanbul'un fethinden sonra ortaya çıkan, yıllarca etkisi ve olağan dışı mucizeleriyle tarihi kasıp kavuran Rönesans akımını artık "Erzurum Öz Çatlılar Nakliyat" olarak Anadolu'nun Zirvesi Palandöken'den başlatıyoruz. 
Sözcük anlamı olarak kendine gelme ve eski canlılığını, şekil ve biçemini yeniden kazanma, daha da iyi bir konum ve olguya kavuşup gelişme manasına gelen "Rönesans", kavramını Nakliyeciliğe bizzat uyarlıyoruz. Bu sayede en büyük yenilik ve farkındalığın öncüsü olmanın onurunu yaşıyoruz. Bilindik nakliye sistemlerinden, geleneksel taşımacılıktan öte fikir ve mantıkla algısal olarak taşımacılığın temellerini atmayı gaye edindik. "Rönesans Evden Eve Taşımacılık" mantığı tamamen gerektiren temel unsurlarla müşteri taleplerini bütünleştirmek, arz-talep döngüsünde farklılıklara açık olarak hizmet sunuyoruz. Evinizi evimiz, eşyalarınızı eşyanız olarak görmekten farklı bir his, farklı bir olgu bu. Tamamen özel, emanet ve kıymetli olarak görmekteyiz eşyalarınızı. Eşyalarınız bizim eşyamızdır, mantığını artık bir kenara bırakma zamanı geldi. Kişi, kendi eşyalarına da bazen değersiz, önemsiz bakabiliyor. Ama biz bu fikri değiştiriyoruz. Rönesans dönemini Nakliyecilikte başlatıyoruz. 

"Eşyalarınız bizim en önemli, en nadide kıymetli emanetlerimizdir." ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1 ·Görsel 2
Kategori: Kurumsal | İnceleme: 1283 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-04-16

Ütopya Nakliyecilik
Nerede o günler de nerede... 
Bir adımda hayaller gerçek olsa da o günleri görebilsek, diye yakınacak olsak da bazen hayali bie güzel oluyor, diyebiliriz. 

Kim istemez ki, nakliyeciliğin günümüzden farklı olmasını. Dahası daha kaliteli ve hızlı olmasını. Şöyle bir birim veya uygulama olsa, bizler taşınmaya karar verdiğimizde veya mecbur kaldığımızda eşyalar kırılmadan, dökülmeden ve çizilip hasar görmeden yeni yerine taşınsa. Ama nerde... 
 
Kamyonlara yüklenmese, elemanlar yorulmasa, yollarda ve taşıma da eşyalar yıpranmasa, ev sahipleri dünyanın parasını harcamasa, harcamasına rağmen bir de eşyaları kırılmasa, nakliyeciler de emeklerinin karşılığını her zaman alabilse, tartışma ve kavgalar olmasa, bir müşteri bir nakliyeden memnun kalsa ve dostuklar ticaretin ötesinde ilerlese... Ah ama ah, nerede... 

Bir hayal ama bu hayalleri en nitelikli biçimde uygulamak mümkün gibi aslında ama sadece biraz özveri gerekiyor. Lakin şuanda bunu tam manada değiştirmek olanaksızdır. Ne mi istiyoruz, dahası hayal ediyoruz? 
  1. Eşyalar düzgünce ve titizlikle en kısa sürede paketlensin. 
  2. Asansörlü ve güvenli sistemlerle eşyalar güvenlikli özel araçlara yüklensin. 
  3. Araçlar bilindik kamyon, tır veya kamyonetten farklı ... Devamını Oku » ...>>Devamı
Eklenti: Görsel 1
Kategori: Nakliye Rehberi | İnceleme: 1274 | Ekleyen: jungnet | Tarih: 2017-09-29

« 1 2 3 4 5 »