menu

Ev, ofis eşyalarını taşımadan ve nakliye işlemlerini başlatmadan önce naçizane birkaç önerimiz olacak. 
  1. Taşıma öncesi anlaştığınız firma ile telefonda ön görüşme yapıp, akabinde ev veya ofis eşyalarını firma elemanlarının görmesini istemeliyiz. 
  2. Taşıma şartları, fiyat ve detaylar konuşulduktan sonra sözleşme imzalanmalıdır. 
  3. Eşya listesi önceden yapılmış olmalı ve eksiksiz bir şekilde firma yetkililerine teslim edilmelidir. Bir örneği de sizde bulunmalıdır. 
  4. Paketleme işlemi kim tarafından yapılacak? Sizin mi, firmanın mı yapacağına karar verilmeli ve aradaki ücret farkı da konuşulmalıdır. 
  5. T.C. Kanunlarınca ev taşıma için K3belgesi, yük taşımacılığında ise K1 belgesi gerekir. Anlaşacağınız firmanın bu yetkili belgelere sahip olup olmadığını öğrenmeli, emin olmalısınız. Bu belgenin sorulmasında yasal ve etik olarak hiç bir yanlış anlaşılma bulunmamaktadır. 
  6. Eşya yüklemesinin ardından araç plakası, şoför ismi ve telefon numarası mutlaka not alınmalıdır
  7. Taşınma tarihi netleştirildikten sonra firmanın ilgili tarihteki müsaitliği sorulmalı ve randevu ayarlanmalıdır. 
  8. Eşya taşıma işleminin ardından listedeki bütün eşyalar kontrol edilmelidir. 
Hızlı, güvenli ve kaliteli taşımacılık dileriz.

 

Attachments: Görsel 1 ·Görsel 2
Category: Nakliye Rehberi | Views: 1420 | Added by: jungnet | Date: 2017-09-04

Birden fazla nakliye, taşımacılık üzerine İnternet ağı ve platformu mevcut. Birçok nakliye firmasının tüketiciyle iletişim kurmasına vesile olmakta ve ulaşılması zor nakliyecilerle dahi iletişimi kolaylaştırmaktadır. Ancak bazı olumsuz yanları da çıkmıyor değil. İlgisizlik ve kontrolün nakliyecide olması dolayısıyla müşteri mağduriyeti olduğunda muhatap bulunamayabiliyor. Bu durumda kişilerin doğrudan nakliyecilerle aracısız bağ kurması gerektiğini hatırlatıyor. 
Category: Nakliye Rehberi | Views: 1198 | Added by: jungnet | Date: 2017-09-04